Toch weer sneller dan gedacht

Toch weer sneller dan gedacht. Donderdag 15 november belde een medewerker van het Erasmus dat Felicia staat gepland op 27 november om het krammetje uit haar linkerbeen te halen. Deze was 12-12-2017 in de binnenkant van haar linkerbeen gezet om haar been uit de x stand te laten groeien. Het linkerbeen staat nu recht en misschien zelfs iets in o-stand. Door het krammetje uit de groeischijf te halen gaat de schijf weer werken en zal deze het been recht maken. Ik heb snel mijn klanten omgezet (laat het nu net deze week druk zijn) en toch oma ingeschakeld, omdat donderdag de 29e een belangrijke cursus voor mij staat gepland.

Met een knoop in de maag heb ik het verteld aan Felicia dat haar operatie op korte termijn gaat plaatsvinden. Ze heeft het zo naar haar zin op school en alles gaat zo soepel en dat wil je zo houden. Felicia maakte zich direct zorgen over het feit dat ze achter gaat lopen op school, maar daar hebben we haar coach over ingelicht. Hij gaat met haar een aangepaste planning maken. Felicia kreeg even een flinke huilbui, maar deze was gelukkig weer snel over. Maar regelmatig zegt ze dat ze geen zin heeft in de 27e.

Ze kan de donderdag erna al naar school maar Felicia moet je wel wat rust gunnen. Door de narcose heeft ze last van vermoeidheid en concentratieproblemen. Veel slapen, knuffelen en verwennen helpen Felicia hierbij. Omdat Felicia toch onder narcose moet, zal Dr Bessems behalve het krammetje ook haar wonden gaan verfraaien. Hoe dat precies gaat, zal ik jullie later uitleggen. Wordt vervolgd.

Reactie(s)