Eerst vakantie houden

Nog voor Felicia het lange traject van haar 2e beenverlenging in gaat, gaan we eerst nog een extra lange vakantie houden. De volgende zomervakantie kan namelijk of korter zijn of wat beperkter, omdat we verwachten dat ze dan waarschijnlijk nog een fixateur in het been heeft.

Twee weken cruisen met het gezin naar Engeland, Schotland en Ierland. Veel willen zien en dus veel moeten lopen. Dat is wat we altijd leuk vinden. Dus hup met de benen en aan de wandel, chocolademelk, ruwe Ieren, regen maar ook flinke zonneschijn. Wat een mooie en prachtige omgeving, natuur en sfeer. Voor een ieder goed en ontspannend maar vooral voor Felicia. Ze houdt van deze omgeving en temperatuur.

Door de prachtige natuur en rust, kon ik me als moeder weer opladen. Deze rustgevende omgeving zorgde ervoor dat het idee om een informatieve website te maken over het proces van de beenverlenging vaste vorm kreeg. Dit idee zat al een poosje in mijn hoofd maar ging ik nu omzetten in daden. Dus hierbij. Hopelijk een voor een ieder een waardevolle website voor ouder en kind , vol belevenissen en idee├źn.

Reactie(s)