Prachtige dag

Wat een prachtige dag gisteren. April de 3e, de eerste zonnige lente dag. Felicia wilde er op uit maar mama ook. Dat witte gezichtje moet meer kleur krijgen. Maar wat gaan we dan doen? De dierentuin vind ik te druk en kost meteen weer zoveel geld. De jongens gingen naar Amsterdam Arena. Ik had al zoveel over de Kralingse Plas en het Bos gehoord dat we gisteren besloten om met ons tweeën en ons hondje Sammy eens richting die kant te gaan. Wat een heerlijke dag. Na rondgestruind te hebben in het bos met rolstoel en een uitgelaten hondje wat een hele uitdaging is, zijn we een pannenkoek gaan eten bij pannenkoekenhuis de Nachtegaal. En via de plas teruggelopen. Op terras gezeten met prachtig uitzicht op skyline van Rotterdam. Heerlijk vakantie gevoel. En wie komen we daar tussen al deze mensen tegen? Juf Inge van het Baken. Zij woont daar in de buurt en komt daar regelmatig met de fiets. De fiets is een aanrader omdat het erg druk is, maar helaas gaat dat niet met een rolstoel.

We waren een beetje aan de late kant dus volgende keer gaan we weer terug en dan naar het strandje, kinderboerderij en naar de twee molens. Onderweg zagen we dat ook daar de marathon langskomt aanstaande zaterdag. Felicia kwam op het geweldige idee om samen de marathon te lopen met haar in de rolstoel en ik er rennend achter. Ik heb bedankt voor het aanbod. Maar misschien gaan we wel kijken zondag als het weer het toe laat. Ik weet niet of er iets van te zien is, maar het is in ieder geval wel gezellig in Rotterdam.

Zo probeer je weer elke keer wat leuks te doen, omdat het wel gaat kriebelen bij Felicia met het mooie weer. Ze wil graag trampo springen, zwemmen en andere kinderdingen. Haar geduld wordt op de proef gesteld. Maar het gaat nog steeds voorspoedig. In de mei vakantie terug naar Erasmus en dan worden we weer bijgekletst door Dr Bessems. Medicatie gabapentine (zenuwpijnstiller) aan het afbouwen. Fijn, want dat geeft huidirritatie bij Felicia. Maar…..zoals we altijd zeggen……………….uiteindelijk komt het goed. Cool!

Reactie(s)