Wat te regelen voor een tweede operatie?

Zo, madrid zit erop. Onwijs leuk gehad. Ik ga weer naar school en mijn moeder gaat weer aan de slag. Alles moet weer geregeld worden. Gelukkig kan mijn moeder met een glimlach aan het werk. Iedereen weet wat er gedaan moet worden alleen moet er even datums worden afgesproken.

Mijn operatie is op 26 januari 2016. Gelukkig is de arts dan terug van vakantie en goed uitgerustLacht. Op 7 januari 2016 moet ik naar Erasmus. Gesprek met anesthesie, pedagogische medewerker, Dr Bessems en fysiotherapie. Fijn dat dit zo is geregeld.

En wat heeft mama geregeld:

1. Marloes van fysiokids ingelicht. Ze mag als het goed is bij de operatie zijn. Hier leert ze veel van en kan mij daarom heel goed helpen.

2. Huisarts ingelicht.

3. Er komt even een groot bed in de woonkeuken. Even mijn eigen plekje. Makkelijk voor wonden schoonmaken voor de rug van mama en gewoon mijn luie plekje.

4.Beenhakker gebeld voor de rolstoel. Lieve Ankie weet precies welke rolstoel we nodig hebben en zorgt dat het begin januari 2016 klaarstaat.

4. School is op de hoogte. Niks is te veel voor ze. Super.

5. Corry Gordijn (coupuse)maakt weer geweldige broeken voor me. En ook de drukkers worden weer op mijn onderbroekjes gemaakt anders kan ik ze niet uit en aandoen.

6. De agenda van mama is aangepast betreft het werk. Dus in de ochtend werken tot 12.00 uur, mij verzorgen en alles doen en om 21.00 uur weer werken en op zaterdagen. Op zaterdag komt oma me helpen. Natuurlijk help mijn papa ook heel veel. En de buurvrouw die vorige keer kwam voorlezen, komt weer. Zo leuk.

En in de loop van de weken zullen er heus wel weer kleine dingen komen. Maar nu is alles al geregeld. Nu genieten van de herfst ennn………….. hard trainen om me zo fit mogelijk te houden en sterke benen te houden.

Groetjes, Felicia

Reactie(s)