Stilletjes

Het is een beetje stilletjes rondom Felicia. Er blijft een microbeweging in haar callus zitten. Met een roze bril op zie je dat het wat aan het verbeteren is, maar de scan wijst uit dat er nog niet genoeg bot is. Het lijkt of de sterke trigger tot botopbouw momenteel niet geheel aanwezig is. Nu zijn de knakjes in het bot sterk verminderd. Van 30 per twee dagen naar nu helemaal niets. Dat zou dus positief moeten zijn. Waarschijnlijk moeten we toch nog wel geduld hebben. Er zijn wel manipulaties om een en ander te triggeren maar dat gaan we nog even niet doen. Laat de het lichaam het maar zelf doen. Het bekende spreekwoord: Geduld is een schone zaak, is zeer toepasselijk.

De 6 cm erbij is natuurlijk niet niks en haar verschil blijft een beetje het zelfde als van maart 2016, na het stoppen met opdraaien. Dat is natuurlijk ook heel fijn. Haar nieuwe schoenen voor van de winter hoeven niet worden verhoogd. Ze heeft Dr Martens schoenen, super gaaf en niet van echte te onderscheiden. Kees van der Poel uit Rotterdam heeft ze gemaakt. Verschil betreft zool is nauwelijks te zien. Dus als we ze binnen hebben, over ongeveer 2 weken, komen zeker op de site te staan.

We staan op 28 november voor de controle bij Drs. Bessems dus dat duurt nog even. Felicia vindt het lang voor ze naar Dr Bessems mag want ze hoopt na elk bezoek aan het ziekenhuis dat ze hoort dat de fixateur eruit mag.

Om de herfstvakantie een beetje op te pimpen is ze naar de film en de bodyguard geweest, geknutseld voor opa Daan die ziek is, geshopt en uit eten geweest bij NRC op de Witte de Withstraat. Altijd leuk en gezellig. Maar we gaan het voelen. Het duurt te lang. Regelmatig hebben we inzakkers. Maar het is niet anders. We moeten door.

Reactie(s)