De knie is goed gezet

De knie van Felicia is 13 juni door Dr Bessems weer goed gezet. Haar knieschijf was naar buiten gegaan, stond ( zover ik het begreep) ook nog overstrekt. Aangezien het wel pijnlijk is, werd het onder narcose gedaan. Nu is het mogelijk de knie weer te gaan buigen. Als proefje op de som had Dr Bessems de knie onder narcose gebogen en zag dat het bot van haar bovenbeen en haar knie keurig in positie bleef. Dus twee dagen na deze ingreep op naar de fysiotraining maar……………. dit valt Felicia ( en mama) flink tegen. Het is flink pijnlijk en daarom krijgt Felicia 1 uur voor de fysio tramadol. Dan is het te doen. Marloes en Adrie de fysiotherapeuten werken hard met haar. Zowel lichamelijk als mentaal . Felicia doet het goed maar het zweet staat op haar rug en de tranen in haar ogen. Wat wil je op dat moment graag de pijn van je kind overnemen. Maar Felicia weet dat het moet en ze gaat door.

Afgelopen maandag nog even naar Erasmus geweest ivm een “plopje”dat Felicia voelde over haar bot. Gelukkig was dat de spier van de quadriceps oftewel de rectus femoris die ze over het bot voelde gaan en niet het bot.

Na een goed gesprekje met Dr Bessems gaat Felicia weer vertrouwen krijgen dat ze haar knie weer kan gaan buigen en dat alles goed komt. Niet zo snel als na de eerste beenverlenging maar buiging van 5 tot 10 graden per week moet zeker kunnen.

We houden vol.

Reactie(s)