Baal

Felicia zou aanstaande vrijdag 24 februari geopereerd worden. Haar fixateur zou eindelijk na 13 maanden verwijderd worden.

Op 10 februari moest Felicia haar laatste scan maken. Na uitgebreid overleg met Dr Bessems is besloten de fixateur toch nog te laten zitten. Er is te weinig consolidatie (helen) van het bot. Het gevaar van buiging of inzakken is aanwezig. Zijn de pinnen er eenmaal uit dan kunnen deze pinnen niet meer teruggeplaatst worden. Daarom is besloten het bekende woordje GEDULD weer te gebruiken. Waarschijnlijk maken we over ongeveer 6 weken weer een röntgenfoto. Een tegenvaller. Rationeel helemaal mee eens door de zeer duidelijke uitleg en scanvergelijking van Dr Bessems. De huidige scan werd vergeleken met de scan van 4 maanden ervoor. Inderdaad is zichtbaar dat er nog op te veel plaatsen te weinig botaanmaak is. We zijn nu zo lang bezig dus we nemen geen enkel risico en zijn het volledig met Dr Bessems eens dat we toch nog even moeten wachten. Emotioneel gezien was het wel een teleurstelling voor haar (en natuurlijk voor ons allemaal).

We kwamen die ochtend net bij Hotel New York vandaan. Goed excuus om daar een keer te slapen omdat we vroeg in Erasmus moesten zijn. Ze heeft voor het eerst van haar leven schoenen gekocht. Echte Adidas Superstar schoenen met wit en zwarte strepen. Zo zie je maar dat het menselijk lichaam niet altijd aan te sturen is. Het doet alles op eigen tempo.

Om botaanmaak sterker te laten worden is de opdraaistang en een stang die stevigheid bood aan haar fixateur verwijderd, waardoor er meer vering in haar been komt. Nog meer lopen en veel op het linkerbeen staan.

Om haar op te vrolijken hebben we een super buddy, Myrthe. Die nam haar van het weekeinde direct op stap zodat mama even kon werken, papa en broer gingen voetballen en Felicia weer begon te genieten. Dank je wel lieve Myrthe voor de geweldige dag die je heb gegeven.

GEDULD GEDULD GEDULD

Reactie(s)