Aftellen

De drukke dagen zijn achter de rug en misschien een beetje laat maar toch wensen we een ieder heel veel gezondheid in 2017 toe.

Op 21 december 2016 nog een foto gemaakt van het been van Felicia. Eindelijk is het einde in zicht. Felicia haar fixateur wordt 24 februari 2017 verwijderd. Dan heeft deze er 14 maanden in gezeten. Zeker 6 maanden langer dan gepland. Op 13 februari wordt nog een scan gemaakt voor de zekerheid. De fixateur kon wel eerder worden verwijderd als de arts niet op welverdiende vakantie ging. We hebben besloten tot na zijn vakantie te wachten zodat eventuele complicaties die kunnen optreden na verwijdering van de fixateur, correct kunnen worden opgevangen. Tijdens de verwijdering komt er een pin loodrecht in haar bot om eventuele buiging te voorkomen (de buiging gebeurde nml bij haar 1e beenverlenging) en zal hij haar wonden verfraaien. Hoe, dat moet ik nog even precies vragen. Dat zal ik volgende keer uitleggen.

Nu kregen we een brief om op 13 februari nog even een scan te maken. De tijd staat op 8.45 uur. Aangezien het ruim een uur rijden is om van Berkel en Rodenrijs naar Erasmus MC Rotterdam te komen in de ochtendspits (normaal 15 minuten) hebben we besloten voorafgaand een weekend Hotel New York te doen. Dat was ooit nog eens een wens van Felicia. In Hotel New York slapen. Heerlijk wat shoppen, uitslapen, uit eten en andere leuke dingen doen in Rotterdam en maandagochtend is het dan nog maar een paar minuutjes rijden naar het Erasmus. We blijven toch een beetje het onaangename met het aangename combineren.

Na de scan hebben we een bezoekje aan Dr Bessems (die er geheel fris en fruitig bijzit na zijn vakantie) om nog een en ander te bekijken en dan hop naar de 24e. Wordt vervolgd.

Reactie(s)